mundito79 - Bednarek, Łódź, Skoda, VW, MINI i BMW
Jakiś kontakt do tego Kolegi?
[INFO] "Nasi" dilerzy
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Ja mogę polecić Pana Tomasz Pierścieniewskiego ([email protected]) ze Skody Auto Wimar Centrum (Salon Jerozolimskie).
Dostałem bardzo dobrą ofertę na miejscu i w dodatku nie musiałem wpłacać żadnej zaliczki, totalnie zero złoty
Wcześniej oczywiście wysłałem zapytania do wszystkich forumowych dilerów i tylko 2 z nich było w stanie zaoferować cenę lepszą o ok. 1000 zł przy wycenie katalogowej circa 113k zł. Stwierdziłem, że różnica jest za mała i postanowiłem wesprzeć lokalny, warszawski rynek :wink:
Podsumowując poza profesjonalnym i przede wszystkim cierpliwym podejściem, od Pana Tomasza dostałem naprawdę bardzo przyzwoitą ofertę.
Był to też jedyny sprzedawca (jeździłem przynajmniej z czteroma) z którym normalnie spokojnie można było pojeździć na jazdach próbnych i to tam gdzie ja chciałem, a nie szybką dealerową trasę 8)
O3 Race Blue 1.8TSI Liftback DCC - Tomasza
Zostaw komentarz:
-
Dzisiaj dokonałem zamówienia O3 w salonie, mogę z czystym sumieniem polecić poniższe osoby:
- Pan Marcin z salonu Luzar w Wieliczce (świetny kontakt, rzeczowa rozmowa),
- Pan Szymon z salonu GALL-ICM we Wrocławiu,
- Pan Rafał z salonu ZIMNY z Łodzi (gdzie otrzymałem najlepszą ofertę i zamówiłem autko).
Szczerze polecam rozejrzeć się po "okolicy" przed zamówieniem.
Zostaw komentarz:
-
Ja właśnie odebrałem nowe auto i co mogę powiedzieć o naszych dealerach? Wszystkich bardzo polecam, a kontaktowałem się między innymi z:
- Panem Michałem z salonu ZIMNY z Piotrkowa
- Danielciem z salonu INTER AUTO z Krakowa
- Panem Jakubem z salonu PORSCHE INTER AUTO z Poznania
- Panem Marcinem z salonu AUTO LUZAR z Wieliczki
- Rafim22 z salonu ZIMNY z Łodzi
Wszyscy są bardzo profesjonalni, chętni do pomocy i dają dobre ceny.
Ja zdecydowałem się skorzystać z oferty naszego forumowego kolegi Rafała (rafi22), który nie tylko dał mi świetną cenę, ale wykazał się również szybkimi i merytorycznymi odpowiedziami na moje kolejne wyceny. Na całym etapie realizacji zamówienia informował mnie co i jak i zabiegał w centrali o terminową produkcję zamówionego auta. No i ponadto lokalizacja - świetny dojazd z Warszawy. Reasumując, polecam wszystkich wyżej wymienionych, a w szczególności Rafała
Zostaw komentarz:
-
Sądziłem, że ma tylko Skodę.Zamieszczone przez SSTomaszW, danielcio na Opla
Zostaw komentarz:
-
Co potrzebujesz z Audi?Zamieszczone przez heretykmamy kogoś w salonie Audi
Zostaw komentarz:
-
Słuchajcie wiem, że nie do końca to forum, ale mamy kogoś w salonie Audi albo BMW : )?
Zostaw komentarz:
-
odgrzeję kokleta .....
poszukuję ze śląska i okolic ,salonu który da dobrą cenę - kogo polecicie ?
Kupno RS-a lub superba
Zostaw komentarz:
-
A może warto w pierwszym poście zrobić samą listę polecanych sprzedawców i na podstawie dodawanych informacji tam aktualizować ją na początku?
Zostaw komentarz:
-
Zgadza się, Jakub Sierszuła - 602 230 725
Porsche Inter Auto Polska Sp. z o.o., ul. Obornicka 249, 60-693 Poznań
Zostaw komentarz:
-
Czyli może dodać kontakt
Jakub Sierszuła Specjalista ds. sprzedaży. Tel.: +48 61 846 01 23
Zgadza się?
Zostaw komentarz:
-
ja również dostałem najlepsze oferty cenowe od Michała z salonu ZIMNY i od Marcina z salonu w Wieliczce (O3 Combi, Style, 1.8 TSI, DSG, 4x4) ale gdy dla sprawdzenia z cen na miejscu w Poznaniu, udałem się do Porsche Inter Auto na Obornickiej, dostałem cenę parę setek lepszą i dodatkowo gratis przedłużenie gwarancji na 4lata/120k km... polecam pana Jakuba z salonu na ul. Obornickiej w Poznaniu....
Zostaw komentarz:
-
Również się mogę pod tym podpisać, bo autko zamawiałem w tym salonie i u Michała.Zamieszczone przez _tm_Ja podobnie jak B_A_R_T polecam Michała Gliszczyńskiego z salonu ZIMNY w Piotrkowie Trybunalskim. Bardzo dobry kontakt, dobra cena, szybkie załatwienie formalności - generalnie wszystko na najwyższym poziomie. Spokojnie mogę polecać tego sprzedawcę wszystkim znajomym
.
Zostaw komentarz:
-
Ja podobnie jak B_A_R_T polecam Michała Gliszczyńskiego z salonu ZIMNY w Piotrkowie Trybunalskim. Bardzo dobry kontakt, dobra cena, szybkie załatwienie formalności - generalnie wszystko na najwyższym poziomie. Spokojnie mogę polecać tego sprzedawcę wszystkim znajomym
.
Zostaw komentarz:
-
Jeśli można, chetnie się dopiszę :-)
Mam na imię Jarek i pracuję w salonie Z&Z w Toruniu w dziale sprzedaży
Ze swojej strony zrobię wszystko co się da, żeby ceny były dobre :-)
mój mail: [email protected] tel 664-496-337
zapraszam do składania zapytań :-)
Zostaw komentarz:
-
Ja polecam Piotrków Trybunalski ZIMNY - Michał Gliszczyński. Sam kupiłem już od niego 3 auta i właśnie zamówiłem 4 czyli OIII kombi 1.4 TSI. Rabat około 15% (zniżka dilerska plus kupon lojalnościowy). Podejście do klienta na wysokim poziomie, doradztwo fachowe i rzetelne. Porównywałem ofertę z Bednarkiem w Dobroniu i cena niższa u Zimnego o około 4 tys. Kilku moich znajomych także kupiło u niego, a wiem że ceny porównywali z Kaliszem, Wrocławiem i Łodzią.
Przy zakupie pierwszego auta od Michała (2012 rok) spotkałem w salonie kilku klientów z Wawy dla których oferta była korzystniejsza niż ta którą otrzymali w tamtejszych salonach. Ja polecam
Zostaw komentarz:
-
Własnie odebrałem nową O3 1.8 TSI DSG 4x4 Liftback czyli dosyć niepopularna konfiguracja. Pozwolę sobie za kolegami gorąco polecić salon z Wieliczki, a konkretnie pana Marcina P. (namiary są na stronach Skody). Uzyskałem tam nie tylko najlepszą cenę, ale też jestem bardzo zadowolony z podejścia do klienta i obsługi podczas całego procesu. Wiele salonów na etapie wycen na sucho odpisywało ceny, niektórzy nawet nie chcieli negocjować, a tutaj czułem się normalnie jak prawdziwy klient o którego się dba
Łącznie z tym że chciał po mnie na dworzec pkp wyjechać 
Dla mieszkańców centralnej i północnej Polski mogę za to polecić sprzedawcę z Warszawy który niestety trochę przegrał ceną, ale także dawał bardzo dobre ceny i miło się z nim korespondowało. To salon Auto Wimar (oddział Aleje Jerozolimskiej) i pan Tomasz P.
Zostaw komentarz:
-
Osobiście również rozglądam się za Skodą dla siebie i dziś trochę porozmawiałem sobie telefonicznie z panem Pawłem. Konkretny gość, który naprawdę sensownie potrafi doradzić i udzielić informacji na temat ofert na samochody.Zamieszczone przez Prezes52Panowie z czystym sumieniem polecam kolegę z Salonu Auto-Bączek Tarnów pan Paweł Kobos tel.795512294 pełna profeska umie doradzić bardzo dobry kontakt z klientem kupowałem u niego parę aut paru znajomych też było zadowolonych moją Octavie kupiłem taniej u Pawła niż u Danielcia
Zostaw komentarz:
-
Panowie z czystym sumieniem polecam kolegę z Salonu Auto-Bączek Tarnów pan Paweł Kobos tel.795512294 pełna profeska umie doradzić bardzo dobry kontakt z klientem kupowałem u niego parę aut paru znajomych też było zadowolonych moją Octavie kupiłem taniej u Pawła niż u Danielcia
Zostaw komentarz:

Zostaw komentarz: